وبلاگ پاورپوینت فارسی

دانلود پاورپوینت, مقاله, جزوه, کارافرینی, نمونه سوال, تحقیق دانشجویی و دانش آموزی, قالب سایت, برنامه نویسی, سوال استخدامی, فایل لایه باز, گزارش کاراموزی, طرح

وبلاگ پاورپوینت فارسی

دانلود پاورپوینت, مقاله, جزوه, کارافرینی, نمونه سوال, تحقیق دانشجویی و دانش آموزی, قالب سایت, برنامه نویسی, سوال استخدامی, فایل لایه باز, گزارش کاراموزی, طرح

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

حقوق جزای اختصاصی 3

جزوه ای که برای شما عزیزان در نظر گرفته شده است در قالب پی دی اف تنظیم شده و در 60 صفحه تهیه شده است. این جزوه بر اساس کتاب جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی دکتر حسین میر محمد صادقی تدوین شده است. برای دانلود رایگان این فایل کافی است روی گزینه دانلود کلیک راست نموده و در صفحه جدید مسیر دانلود را پیگیری نمایید.

 

این فایل رایگان بوده و نیاز به پرداخت هزینه ای نمی باشد.

 

نشانه های ظهور حضرت مهدی (ع)

بر طبق آنچه علامه کورانی در سال 96 در باب علائم ظهور عنوان فرموده اند و این حقیر احساس می کنم برخی بند های این گفته ها با شرایط الان جامعه ایران و جهان تطبیق دارد، مشروحی را بیان می کنم.

در رابطه با عراق، ایشان عنوان فرموده اند که: "در روایات آمده است که بعد از اشغال عراق توسط غربی‌ها و بعد از رفتن غربی‌ها از عراق، سفیانی‌ها که همان وهابیت است، معرکه‌ای در دیرالزور رخ به پا می‌کنند". همان طور که می دانیم بعد از ترور شهید والامقام سپهبد سلیمانی توسط امزیکا، در واکنشی از طرف مقامات ایرانی و جبهه مقاومت در پاسخ به این جنایت امریکا از گزینه "انتقام سخت" سخن به میان آمد. البته در پاسخی مقطعی ایران به پایگاه عین الاسد حمله محدود نظامی کرد که از آن به سیلی یاد شد و در تشریح انتقام سخت اخراج کامل نظامی امریکا از عراق و منطقه مد نظر قرار گرفت.

از طرفی دیگر، طی واکنشی در حساب توییتری امام خامنه ای پس از ترور سردار سلیمانی، ایشان به زبان انگلیسی عبارت بسم الله الرحمن الرحیم را توییت کرده بودند.

با جمع بندی آنچه بیان شد، خروج امریکایی ها از عراق می تواند یکی از نشانه های آمادگی جهانی برای ظهور حضرت باشد.

در جایی دیگر از سخنانشان فرموده اند: "مراحل مختلفی در قیام ایرانیان طی خواهد شد. سلاح به دوش می‌گیرند، ولی نمی‌جنگند. سلاح به دوش می‌گیرند که بگویند ما قدرت نظامی داریم؛ و بعد‌ها با غربی‌ها هم جنگ خواهند کرد." آنچه در عین الاسد رخ داد تنها به نمایش گذاشتن قدرت موشکی ایران بود و سرداران سپاه بارها عنوان کردند که در حمله به پایگاه عین الاسد اهداف نابودی انسانی را دنبال نکردند. آنچه مورد هدف دقیق موشک های ایران بود رادارهای فوق پیشرفته و دقیق امریکایی بود که با موفقیت تمام به انجام رسید. همچنین در این رویارویی، سامانه پدافندی امریکا توسط نیروهای ایرانی به طور کامل از مدار واکنش خارج شده بودند که نشان از اوج قدرت نظامی ایران دارد.

همچنین درباره ایران عصر ظهور فرموده اند: "در سال ظهور حضرت داخل ایران اختلاف می‌شود؛ و در ایران دو دستگی ایجاد می‌شود؛ و این قطعیاست. یک گروه می‌گویند پرچم حکومت ایران را به امام زمان می‌دهیم، ولی عده‌ای مخالفت می‌کنند. " و آنچه ما در جامعه امروز ایران مشاهده می کنیم "دو قطبی" های سیاسی است که از طرف رجال سیاسی ایران برای ایجاد شکاف و دو دسته نگه داشتن مردم برای تضعیف نیروهای انقلابی اعمال می شود.

البته آنچه عنوان شد تنها بیان احتمالاتی بود که این حقیر امکان وقوع آن را می دهم که برخواسته از بینش من از مسئله ظهور دارد و با توجه به این که در مسئله ظهور تخصص کافی را ندارم خواننده گرامی را به تحقیق بیشتر ارجاع می دهم.

آشکارساز فتومتری شعله ای (Flame photometric detector)

در این آشکارساز گاز حامل با هیدروژن مخلوط شده و ماده مورد تجزیه در شعلۀ نسبتا سرد غنی از هیدروژن سوخته و هر نور نشری با استفاده از فتومالتی پلایرتیوب آشکارسازی می گردد.

بیشترین حالات مورد استفاده به نحوی طراحی شده اند که جواب به خصوص به ترکیبات حاوی اتم های فسفر و یا گوگرد بدهند.

 

ویژگی ها

  • مناسب برای آنالیز ترکیبات گوگردی و فسفری، هرکدام بصورت جداگانه
  • محدوده غیر خطی برای ترکیبات سولفوری و 5^10-3^10 برای ترکیبات فسفری
  • حساسیت 100-10 پیکوگرم (ترکیبات گوگردی) و 10-1 پیکوگرم (ترکیبات فسفری)

حساسیت آشکارساز هدایت حرارتی

حساسیت آشکارساز هدایت حرارتی وابسته به مقدار اختلاف بین هدایت حرارتی گاز حامل و گاز حامل بعلاوه ماده مورد تجزیه می باشد. اغلب از نیتروژن به عنوان گاز حامل استفاده نمی گردد، زیرا دارای هدایت حرارتی شبیه به اغلب ترکیبات آلی بوده و تغییرات دما بسیار کم می باشد.

بنابراین بیشتر ترکیبات جواب های بسیار ضعیف را تولید می کنند. در نتیجه از هلیوم و هیدروژن که دارای بالاترین هدایت حرارتی بوده اغلب به عنوان گاز حامل استفاده می گردد، زیرا هنگامی که ماده مورد تجزیۀ آلی از ستون خارج می گردد، تغییرات شدید بوده و در نتیجه حساسیت افزایش می یابد.

به هر حال چنانچه نمونه حاوی ماده مورد تجزیه هیدروژن و یا هلیوم باشد، از نیتروژن یا آرگون می توان برای افزایش حساسیت به عنوان گاز حامل استفاده نمود.

 

جزوه کنترل فازی (منطق و سیستم های فازی)

توضیحات:

جزوه حاضر در دانشگاه شیراز تدریس می شود و رفرنس آن کتاب لی وانگ می باشد. این فایل به صورت تایپی و در ۴۵ صفحه تدوین شده است. شامل ۹ فصل بوده و به برخی از سوالات کتاب پاسخ داده شده است.

 

فهرست فصول:

  • مقدمه
  • مجموعه های فازی
  • عملیات بر مجموعه های فازی
  • روابط فازی
  • متغییر های زبانی و قواعد IF-THEN
  • پایگاه قواعد و موتور استنتاج فازی
  • فازی ساز ها و فازی زدا ها
  • بکارگیری جعبه ابزار فازی در محیط MATLAB
  • چند مثال با استفاده از جعبه ابزار فوق
  • منابع و مراجع

 

 

در صورت باز نشدن صفحه پرداخت و دانلود، مطابق تصویر زیر عمل نموده و روی گزینه "پرداخت و دانلود" کلیک راست کرده و گزینۀ "open link in new tab" را انتخاب نمایید.